06 53 47 80 31

Bed & Breakfast

Deze prachtige plek willen we met onze gasten delen. Als je er even tussenuit wilt, rustig wilt wakker worden in de natuur dan is deze plek ideaal voor jou! We verhuren het bakhuis Otis en Giulia als Bed & Breakfast. Je slaapt bij ons op het terrein van de voormalige boerderij. We hebben de bakhuisjes omgebouwd tot een knus verblijf waar je met zijn 2-en kan overnachten in alle rust. 

Honden zijn toegestaan in overleg. We rekenen extra schoonmaakkosten als je met een hond komt.

 
 

DE OMGEVING

In de buurt zijn vele mogelijkheden om te wandelen, te fietsen, te mountainbiken en om de mooiste plekken van Gelderland te ontdekken. Leuvenheim licht tussen Arnhem en Zutpen in. Het is dichtbij de Veluwe, de Posbank en het kleinste stadje van Nederland Bronkhorst. We laten je graag zien wat je in de omgeving allemaal kan doen. 

 
 

BUITENPLAATS & ZWEMBAD

Tijdens je verblijf kan je gebruik maken van de buitenplaats en het verwarmde zwembad (mei - september). De buitenplaats is een fantastische plek met een waanzinnig uitzicht! De zonsondergang kan je vanaf deze plek goed bekijken waarbij je de kans hebt dat er reeen voorbij komen. Het is mogelijk op deze plek te koken op open vuur en we hebben een bbq tot de beschikking.

Wanneer het weer het toe staat kan je gebruik maken van ons verwarmde zwembad. Dit zwembad van 12 bij 6 meter is ideaal om af te koelen en baantjes te trekken. 

 
 

RESERVEREN

Reserveer jouw verblijf in één van onze bakhuisjes. De twee bakhuisjes zijn verschillend ingericht. Bekijk de foto's om te bepalen in welk huisje je wilt verblijven.

Neem contact met ons op per mail of telefoon om te reserveren.

 

BAKHUIS GIULIABAKHUIS OTISONTBIJTBUITENPLAATS