06 53 47 80 31

BUITENPLAATS

De buitenplaats is een bijzonder mooie plek midden tussen de weilanden. Het is onderdeel van ons terrein van 1 hectare. Op deze buitenplaats is het mogelijk te genieten van de prachtige zonsondergang. Je kan een vuur stoken, pizza's bakken in de houtgestookte oven of lekker in een luie stoel ontspannen in de buitenlucht. 

We zijn druk bezig met de ontwikkeling van deze buitenplaats. We hebben dit jaar verschillende bomen geplant waaronder bijzondere perenbomen en een walnotenboom. Daarnaast laten we verschillende druivensoorten over de pergola groeien. Hierdoor willen we een gezellige sfeer creeren waar je kan genieten van een goed glas wijn.

 
 

MOESTUIN & FRUITBOMEN

De moestuin mag er op deze mooie plek niet ontbreken. We zijn daar druk bezig met het kweken van verschillende groentes waaronder brocolli, prei, wortelen, pastinaak, knoflook en rode peper. We hebben ook een kruidentuin met rozemarijn, salie en tijm.

We zijn begonnen met een moestuin waar we onder andere knoflook, wortelen, broccoli, prei, boerenkool en courgettes aan het kweken zijn. Daarnaast hebben we hier verschillende bomen geplant waaronder bijzonder perenbomen en een walnotenboom. 

 
 

BUITEN KOKEN

Op deze fantastische buitenplaats kan je ook lekker buiten koken. We hebben verschillende mogelijkheden waaronder een vuurplaats met grill en een BBQ. De benodigheden om buiten te koken zijn aanwezig denk daarbij aan aanmaakblokjes, een tang, hout en kolen.

Het is een heerlijke ervaring om te koken in de buitenlucht! Dit is mogelijk in elk seizoen zolang het maar niet regent of sneeuwt.

 

BAKHUIS GIULIABAKHUIS OTISONTBIJT